Dimarts groc a l’escola pública

Encara que lo habitual és seguir la consigna de dimecres groc, vestint samarreta reivindicativa per l’educació pública, en català i de qualitat. Aquesta setmana, la protesta es farà dimarts.

dimarts groc

I és que les retallades anunciades la darrera setmana obliga a mobilitzar-se. Ja ho van fer divendres passat el personal docent, amb una gran polèmica per la manipulació mediàtica per part de Catalunya ràdio, tal com explica MediaCat. El dimarts serà el dia perquè, les families puguin mostrar el seu rebuig a les retallades en personal i recursos que patirà l’educació pública pel curs 2016-17. Unes retallades que es contraposen amb la indecent xifra de diners que l’administració pública segueix abocant a les escoles elitistes que segreguen per sexe l’alumnat. Una pràctica ilegal, que l’administració segueix saltant-se per finançar determinades escoles, la majoria d’elles vinculades a l’Opus Dei.

 

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat