Consulta RI

El passat 11 de juny el Secretariat Nacional va enviar el comunicat a tots els associats informar-nos de la consulta sobre el referèndum d’independència.
Uns dies més tard, concretament el 20 de juny, el mateix SN va emetre un nou comunicat ajornant la consulta per a la setmana del 15 de juny per poder disposar de més dies per la preparació i organització de la consulta i per poder oferir documentació sobre la consulta i argumentari que expliqués el perquè d’aquesta.

L’equip de coordinació Sants-Montjuïc per la independència, mentre no ens arriba aquesta documentació hem previst:

  • Organitzar una assemblea extraordinària monogràfica per parlar de la “consulta sobre el referèndum d’independència” el proper dimecres 29 de juny (pendent de confirmar el lloc i l’hora) en la qual participarà algun membre del Secretariat Nacional. Més endavant rebreu la corresponent convocatòria.
  • Incloure un punt relatiu a la “consulta” en l’assemblea ordinària del proper 7 de juliol. També rebreu la convocatòria com ja és habitual.
  • Per tal de facilitar el coneixement entre els associats, oferir-vos un recull d’articles publicats en diferents mitjans, amb opinions favorables i no tant favorables, i que detallem en aquest mateix espai més avall.
    Al respecte dir-vos que aquest primer recull no és cap tria  intencionada i que, si anem rebent d’altres, anirem engrandint el llistat per fomentar el coneixement del tema i donar-li tota la importància que té. Us convidem a que ens feu arribar (sants-montjuic@assemblea.cat) els articles d’opinió que creieu que són dignes de ser recollits en el nostre web.

PRIMER RECULL D’ARTICLES

a) que es poden considerar els desencadenants del debat al voltant de la via RI (referèndum d’independència):

 b) que descriuen la via RI:

 c) que plantegen dubtes:

 d) que es decanten a favor:

 e) que parlen del rellançament del paper de l’ANC:

f) declaracions del president Jordi Sánchez:

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: