BSN-2

Assemblea Oberta amb els nostres representants del Barcelonès al SN

cartell_6 juliol

Aquesta és la segona vegada que podem parlar, proposar i escoltar de manera directe amb els nostres representants territorials al Secretariat Nacional. Aquestes trobades periòdiques, es celebraran en dimecres i sempre seran el dimecres abans de la reunió mensual que realitza el SN.

Pel que fa al tema central que es debatrà, sempre vindrà condicionat per l’ordre del dia de la convocatòria del SN. Tan bon punt es conegui, us el facilitarem.

Finalment, cal dir que els BSN tenen un caràcter itinerant entre les Assembles Territorials del Barcelonès i, com podeu constatar en el cartell, la propera es realitzarà a Nou Barris (l’anterior i primera es va celebrar a Sagrada Família).

Tot i que s’ha buscat unes sigles identificatives, BSN, pot sembla que es tracta d’una convocatòria per als equips de coordinació de les AT. Aquesta no és la idea, es tracta d’una convocatòria oberta als conjunt d’associats del Barcelonès. Per tant, sou tots convidats a participar-hi i a aportar propostes constructives relacionades amb la temàtica que s’abordi en cada sessió.

 

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: