Universitat Lliure d’Estiu juliol’16 #ULLE2016

Ja tenim aquí l’estiu, i amb ell, una nova edició de l’Universitat Lliure d’Estiu del 2016. Un mes ple d’activitats que ens porta pels mons de les arts escèniques, la història o les tecnologies…

20160707-UniLliureEstiu2016-SeguretatMobil-pComença amb dues propostes molt interessants:

El dijous 7, 19h a l’Espai Obert (c/ Violant Hongria 71) farem un taller sobre seguretat mòbil, on veurem algunes de les aplicacions que ens permetran utilitzar els nostres telèfons “intel·ligents” d’una manera més segura i alhora vetllant per la nostra privacitat. Recordeu que són gratuïts, però caldrà que us inscriviu prèviament a correu@unilliure.cat.

20160700-RutaGuerraCivil-pPer a les que us agradi la memòria històrica, podreu gaudir d’un parell de passejades per alguns punts significatius, de Sants, Hostafrancs i la Bordeta en un cas i de Barcelona en l’altre, que varen viure la revolució social, la repressió política i la derrota militar d’allò que coneixem com a Guerra Civil Espanyola entre 1936 i 1939. Us esperem el dissabte 9 de juliol del 2016 a les 17h a la font Roser Benavent de la Plaça de Sants per la primera, i/o el dissabte 16 de juliol del 2016 també a les 17h a l’edifici de la Telefònica de la Plaça de Plaça Catalunya per la segona.

Podeu trobar el detall del programa de tot el mes a:
20160700-UniLliureEstiu2016-capcelera

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de l'Espai Obert