Caminant per a la República Catalana

Per 4t any s’organitza conjuntament amb diverses ATs de l’Alt i Baix Empordà (La Mar D’Amunt, Roses, Castelló, Sant Pere Pescador, L’Armentera, L’Escala, Casallamp, la Tallada, Corçà…), la caminada per a la República Catalana.

2016-07-31 CaminadaLa caminada es fa per la llongada de la platja amb inicis a l’Escala, l’Armentera i Empuriabrava, en direcció a la desembocadura del riu Fluvià (coneguda popularment com la Gola). Si teniu ganes de caminar, però us fa por el llarg recorregut, també hi ha la opció de començar en una de les entrades alternatives. Es pot entrar des de Sant Martí d’Empúries o des de qualsevol dels camins que entren a una de les platges de Sant Pere Pescador.

Aquest any també estarem acompanyats pels Motards Independentistes, que ens acompanyaran a les sortides i en algun dels punts del recorregut.

Un cop totes les marxes i embarcacions es trobin a la desembocadura del Fluvià, desplegarem una estelada gegant.

En acabar, la caminada continua fins el parc del riu de Sant Pere Pescador, on es farà un dinar popular, seguit dels parlaments de Jordi Sánchez i Liz Castro. Acabarem l’acte amb diverses actuacions musicals a càrrec d’Artista Convidat i DJ Llamp.

Per poder tornar en el punt de sortida l’organització per un preu simbòlic de 3 euros posa en disposició servei de bus. Cap a Empuriabrava sortiran a les 17h i a les 18h cap a l’Escala.

En el cartell hi ha la pàgina web (www.lemporda.com/anc), que és a on es poden fer inscripcions per el dinar i per el servei de bus.

Fotografies  dels anys anteriors:
IMG-20160707-WA0006IMG-20160707-WA0005

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: