A punt

No hem oblidat -ni oblidarem- les consultes sobre la independència que es van fer a tot el país entre 2009 i 2011. Van culminar amb el 10-A a Barcelona i un èxit imprevist, que va donar lloc a la Conferència Nacional per a l’Estat Propi. El 10 de març de 2012 va néixer l’Assemblea Nacional Catalana.

En un termini de 6 mesos va organitzar una manifestació de proporcions èpiques, l’11 de Setembre de 2012: més d’un milió i mig de participants, 6 hores de carrers plens i una atenció mediàtica internacional sense precedents. Però ens van dir que era un suflé.

A punt 11 de Setembre de 2016 - Sants Montjuïc per la Independència

Foto: Ranarr Loðbró

Després de provocar un avançament electoral i un debat a nivell català, espanyol i europeu, l’11 de Setembre de 2013 vam organitzar la Via Catalana, una cadena humana de més 400 quilòmetres. De nou, convertint-nos en centre d’atenció a nivell mundial. Ens van tornar a dir que era un suflé.

A les portes del procés participatiu amb el qual vam desafiar el règim espanyol en tots els seus estaments (executiu, legislatiu, judicial i mediàtic), i que vam guanyar, l’11 de Setembre de 2014 vam dibuixar una V de més d’11 quilòmetres de longitud entre la Gran Via i la Diagonal. Un mosaic net i polit i una altra participació fora de sèrie. I no ens van dir que era un suflé? També.

L’11 de Setembre de 2015, el primer dia d’una campanya electoral que ens portaria la primera majoria independentista de la història al Parlament, vam rebentar la Meridiana, omplint-la amb els colors de la República Catalana que ja s’apropa. Perquè el suflé, ves per on, no hi ha manera que baixi.

I superant dificultats, debats encesos i alguns moments de crispació ens hem plantat a la que serà l’última Diada de la Comunitat Autònoma Catalunya. De cara al setembre el Parlament ens promet un període trepidant, amb accions de desconnexió caient una darrere l’altra. I al juny, passats els 18 mesos de legislatura, eleccions constituents.

Per tant entrem a la recta final del procés, i cal que formem una pinya al voltant de tots els actors que hem posat sobre la taula temps, diners, compromisos, valentia i il·lusió. Estem A punt per tornar a fer història.

Com serà la mobilització d’aquest any

Enguany hi haurà una manifestació descentralitzada a 5 punts de Catalunya: Barcelona, Tarragona, Lleida, Berga i Salt. A Barcelona representarem la República de les Llibertats, amb 8 trams: els que van del 37 al 44.

L’Assemblea torna a demanar que tothom qui hi assisteixi s’inscrigui a través d’aquest web. La inscripció permet assegurar que tots els trams queden igual de plens. També tornarem a lluir samarretes d’un mateix color, per causar una imatge ben impactant.

  • Des del local de Sants-Montjuïc per la Independència (C/ Alcolea, 75) et podràs informar sobre la manifestació i també t’hi podràs inscriure. A més a més a partir de la tercera setmana d’agost (i no de la segona setmana, com havíem dit inicialment) ja tindrem les samarretes.
  • De moment ens hi podràs trobar els dilluns i dijous de 18h a 20h, excepte el dilluns 15. Aquella setmana, a més del dijous, obrirem amb el mateix horari dimecres dia 17.
  • Recorda que necessitem el número del Document Espanyol d’Indentitat i una adreça de correu eletrònic per enviar la informació.
  • Amb el nom d’una persona se’n poden inscriure opcionalment 1, 2, 3 o 4 més. En aquest cas només necessitem l’adreça electrònica del primer participant.

Anirem ampliant tota la informació referent a l’11 de Setembre a aquesta mateixa pàgina. No deixis d’animar els familiars, amics, veïns que encara dubten sobre la necessitat peremptòria de la independència. Hem de tornar a posar el país de potes enlaire!!

A punt 11 de Setembre de 2016 - Sants Montjuïc per la Independència

Font: 3/24 (//twitter.com/324cat/status/653997080197865472)

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: