Informe sobre l’estat dels preus de l’habitatge als barris de Sants

L’organització política Endavant (OSAN) ha fet públic un estudi propi on analitza la situació de l’habitatge als nostres barris. Un document de set pàgines elaborat a partir de la informació que el portal idealista ha publicat recentment. Es desglosen dades de preus de venda, lloguer o de pisos compartits.

Imatge informe Sants2

De l’informe se’n dedueix que el preu del metre quadrat de lloguer és de 14,9€ a Badal, 13 a Sants, 12,3 a Hostafrancs i 13,5 a la Bordeta.

Pel que fa al preu de compra, el metre quadrat ronda els 3400€ a Badal, 3100 a Sants, 2670 a Hostafrancs i 2550 a La Bordeta.

Pel que fa al preu de les habitacions compartides, ens trobem que a Badal costa uns 330€, 370 a Sants, 390 a Hostafrancs i 330 a la Bordeta.

L’estudi apunta alguns dels motius del preu de l’habitatge i les conseqüències d’aquests preus per a les classes populars dels nostres barris.

L’organització independentista, preveu seguir fent aquest estudi per a poder anar actualitzant dades i analitzar la tendència dels preus de l’habitatge als nostres barris.

 

 

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat