A un mes de proper 11S

L’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, serà de nou una gran oportunitat per demostrar que volem una país diferent, més democràtic, intransigent amb la corrupció i amb garanties suficients per assegurar-nos un futur estable social i econòmicament parlant.

Per això cal que tots i totes ens tornem a posar les piles per sortir al carrer i aconseguir que tot el món estigui pendent de nosaltres com ja és costum els darrers anys.

IMG-20160811-WA0001

Us presentem el nou disseny de samarreta que podrem lluir tant els dies de festa major com el mateix Onze de Setembre i sempre que ho desitgis. Amb ella contribuirem al finançament de la gran mobilització “A punt” del naixement de la República Catalana.
Anima’t i vine a adquirir-la a qualsevol de les nostres parades que organitzem pel barri o a la nostra seu (carrer Alcolea, 75) els dimarts i dijous d’11 a 13h i els dilluns, dimecres i dijous de 18 a 20h.
Vés amb compte, que no et quedis sense!

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: