República Catalana – a punt

A punt. Endavant república catalana

L’Onze de Setembre de 2016 se sentirà la veu de la societat civil catalana, en la mobilització a cinc punts del territori, al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat.
Encara que seran cinc punts distants, Lleida, Berga, Salt, Tarragona i Barcelona, els actes es portaran a terme coordinadament i, d’aquesta manera, quedarà ben reflectida la voluntat de la ciutadania d’expressar una ferma voluntat, volem ser independents per fer un país nou que sigui sensible a valors fonamentals:

  • Lleida, la República de l’equilibri territorial
  • Berga, la República de la cultura
  • Salt, la República de la solidaritat i de la diversitat
  • Tarragona, la República en xarxa i de progrés
  • Barcelona, la República de les llibertats

AQUESTA DIADA SOM REPÚBLICA CATALANA!

La coordinació de les accions seràs la manera de representar quina mena de país volem i amb quina sensibilitat afrontem el repte de conformar-lo perquè junt amb la independència es pretén fer un país més equilibrat, més just, més sostenible, més…

Ara sols cal una cosa, que tothom faci la inscripció. Per fer-la, s’ha entrar al web apunt.assemblea.cat, seguir unes senzilles instruccions i escollir un tram.
Per al coneixement de tothom, Sants-Montjuïc organitzarà una part del tram 42, que es situa a la plaça de Tetuan (passeig de Sant Joan entre Gran Via i Diputació a la banda que mira cap a la plaça Espanya). Això no treu que cadascú escolleixi qualsevol dels 44 trams previstos.

5-Punts_11S_2016

Properament informarem dels actes que es realitzaran durant la Diada. Si necessites més informació, envia’ns un mail sants-montjuic@assemblea.cat

Ajuda’ns en la difusió de la Diada d’enguany i envia l’enllaç del vídeo [1] a tothom, companys, familiars, amics, veïns i fer-los partícips de l’esdeveniment que canviarà la nostra història perquè tots estarem fent història.

[1] //youtu.be/qLYZSE3eRZM

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: