Dissabte correbars a Sants

 

Si bé els darrers dos anys era la CUP de Sants l’organitzadora del “Correbars” d’inici de festa major, coincidint amb el pregó, enguany és el Casal “Jaume Compte” i el conjunt de l’esquerra independentista és qui organitzarà el “Correbars”. Que com és habitual sortirà del mateix casal, i passarà pel Kop de mà, pel pregó a l’Espanya Industrial, Vallespir de baix, Papin, Can Vies, Rosend Arús i retorn al casal on els PD´s residents (Alta i Khrett) faran allargar la nit.

correbarsPD's

La gent de Descentrats vindrà a animar el correbars, i tal i com ens ensenyen al vídeo promocional, tenen moltes ganes de festa. us ho perdreu? començar la festa amb una ruta pel barri a ritme de percussió, teniu pla millor?

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat