Violent desnonament al barri

A l’agenda del dia de la web de la Pah de Barcelona, ja alertava que avui matí hi havia un desnonament al carrer Arizala, estava en joc l’habitatge de HIba i els seus fills, i durant tot el matí l’etiqueta #SolucionParaHiba ha estat tendència a la xarxa per tal de denunciar la manca de solucions per part de les administracions pel seu cas.

concentracio01

Una dotzena d’activistes de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca feien guàrdia a les portes de l’habitatge familiar, quan un primer dispositiu policial hi ha fet cap, amb la intenció de procedir a l’execució de la sentència de desnonament. En breu la mateixa PAH ha fet crida a la solidaritat, donada la disposició policial a executar la sentència malgrat l’oposició i resistència de les activistes. policia01

policia02

concentracio02

Mossos antiavalots han procedir a acordonar la zona i han desallotjat violentament les activistes i han procedit a fer fora de casa seva a la Hiba i les seves criatures. Deixant-les amb les maletes al carrer. I la identificació policial de les activistes resistents.

maletes01

Un cop formalitzat el desnonament l’administració ha ofert una pensió per a la família, i a hores d’ara son a les oficines de serveis socials del carrer Numancia negociant un habitatge digne per a la família.

serveis-socials

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat