Tancament definitiu del CAP de Carreras i Candi?

El proper dijous dia 29 de setembre, l’Associació de Veïns i Veïnes de Badal Brasil i Bordeta ha convocat una assemblea al centre cultural de la Fundació Jordi Sierra i Fabra (Carrer Carreras i Candi 82, a la plaça Olivereta), per tal d’afrontar conjuntament el tancament d’aquest equipament de barri des de finals de juliol. El servei d’atenció s’ha derivat en gran part al CAP del Vapor Vell i s’ha duplicat l’atenció domiciliaria a la zona. El CAP, ja feia anys que el veïnat de Badal veia perillar durant el mandat Trias però ha estat en el mandat Colau que s’ha materialitzat. Ara toca esperar 18 mesos que acabin les obres del nou equipament al carrer Joan de Sada i reivindicar un millor enllaç amb transport públic entre la plaça Olivereta i el CAP de Vapor Vell, on s’han de desplaçar les pacients, la major part d’elles d’edat avançada.

carrerascandi03

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat