Dia internacional pel dret a l’avortament

Demà dia 28 de setembre és el dia internacional pel dret a l’avortament, i des de l’esquerra independentista del barri es fa crida a participar de les mobilitzacions que tindran lloc al centre de la ciutat en motiu de la diada.

I és que a més a més de la diada, tenim sobre la taula el judici contra les encausades de Palma, que seran jutjades els dies 29 i 30 de setembre amb peticions de quatre anys de presó per a cadascuna per reivindicar el dret al propi cos.

És per això que la cita de les 19:00 a Canaletes, necessita de tot el suport popular, perquè cal reivindicar el dret al propi cos i també el dret a reivindicar els nostres drets. Al final de la mobilització, feministes encausades a Palma, així com feministes andorranes i de Xile prendran la paraula.

Des del barri, ja fa setmanes que s’estan recollint mostres de suport a les encausades dins la dinàmica de fotografies amb el cartell solidari

27s

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat