CONCERT SOLIDARI AMB L’ARCÀDIA: TENDUR I L’ABDOMINABLE GALLINA NAUSEABUNDA

425606327_129059Divendres 21 Tendur i L’Abdominable Gallina Nauseabunda oferiran el segon concert en solidaritat amb l’Arcàdia.
Serà a les 21:30 a l’Espai Obert (Violant d’Hongria 71, 1r pis), i no hi ha preu d’entrada, es farà taquilla inversa i els beneficis aniran destinats a donar suport econòmic a l’escola autogestionària, cooperativa i comunitària Arcàdia de Can Batlló.
QUÈ ÉS L’ENTRADA INVERSA? El públic decideix pagar allò que troba just i oportú per l’espectacle que ha vist. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa, ja que s’ha de tenir en compte que la producció i exhibició d’un espectacle comporta uns costos.
En aquest cas tots els agents implicats en l’espectacle (grups, tècnics de so, servei de bar, suport logístic…) es solidaritzen amb el projecte de l’escola Arcàdia i donen tots els beneficis econòmics que es derivin de l’activitat.
Twitter: @SantsEspaiObert @EscolaArcadia
Facebook: Espai Obert de Sants
Mail: proposa@espaiobert.org

Si vols col·laborar amb els cicles de concerts solidaris amb l’Arcàdia escriu-nos a arcadiacanbatllo@gmail.com

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de l'Espai Obert