Feminicidi a Premià de Mar (Maresme)

Ja fa dies que va succeir, tants com que des del 18 de setembre es tenia coneixement de la mort d’una dona fruit d’una explosió de gas en un pis de la localitat de Premià de Mar (Maresme). A data d’avui la investigació policial dels mossos d’esquadra han determinat que no va ser un accident sinó que va ser fruit de la manipulació de la instal·lació de gas que va fer el company de la víctima. Resultant de l’explosió la mort de la dona en el mateix moment, i de l’home al cap de dues setmanes.santsviu avatar feminicidi

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.

Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web //directa.cat/actualitat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2016

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat