Des de Sants mobilització per la Montse Venturós

Aquesta matinada, els mossos d’esquadra han detingut l’alcaldessa de Berga, a petició de la justícia espanyola, per portar-la per la força a declarar respecte a la seva negativa a penjar la bandera espanyola del consistori municipal. Un fet que, ja l’ha portat en dues ocasions a desobeir i no assistir a les dependències judicials per prestar declaració.

cartell-venti

Des de primera hora, l’organització antirepressiva independentista Alerta Solidària ha fet una piulada denunciant la detenció. Des d’aquell moment, la solidaritat s’ha activat omplint els carrers de Berga en mostres de suport a l’alcaldessa i de rebuig a l’actuació policial.

Les mostres de suport però, ja salten les valls del Pedraforca i per aquesta tarda s’han convocat concentracions de suport a les 19:00 als ajuntaments. Des del barri, l’esquerra independentista ha convocat a les 18:00 a plaça de Sants, per anar plegades cap a la plaça sant Jaume.

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat