Els silencis mediàtics del 2015

Els silencis mediàtics del 2015 que es publiquen a l’anuari Mèdia.Cat 2015 no necessiten cap presentació especial.
La societat que volem construir, i estem treballant per aconseguir-la, no pot mirar cap a un altre costat davant dels abusos que alguns ciutadans els ha tocat patir.
Volem una República Catalana que sigui més justa, més digne, més saludable, més solidària, més compromesa, més responsable… Però, sobretot volem una República Catalana de la qual tothom estigui orgullós de pertànyer-hi.
Per això, aprofitem l’oportunitat que ens brinda aquesta publicació per no silenciar fets que ens avergonyeixen i que no haurien d’haver passat mai. Cal que aquesta societat, en la qual tants anhels hi tenim, els drets humans siguin el moll de l’os de la futura Constitució catalana. Si ho aconseguim, continuarem lamentant aquests temes silenciats i continuarem pensant-hi per no oblidar i no tornar a repetir-los mai més.

T’esperem a l’acte de presentació de l’Anuari Mèdia.Cat 2015 el dijous 17 de novembre a les 19h  a la sala d’actes de l’escola Joan Pelegrí, carrer de Torre d’En Damians, 6.cartell_Temes_Silenciats

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: