El refugi del carrer Feliu Casanovas

En breu començaran les obres de reurbanització als carrers Sant Frederic, Casteràs i Càceres. Unes obres que modificaran aquests carrers per millorar la circulació dels vianants i que també renovaran l’enllumenat, la xarxa de clavegueram i el sistema de reg, soterrant les línies aèries. 
De ben segur significaran una millora per tot aquest sector del barri, no ho dubto, però que a la vegada pot ser que posin el perill uns quants refugis antiaeris. I com sempre que això passa em pregunto. Existeixen uns criteris per decidir quins refugis cal resguardar? S’estudiaran els dits refugis? Arribarà la informació a la ciutadania? 
Us adjunto el plano del refugi 943, que passa sota el carrer Feliu Casanovas i que tenia una entrada a Casteràs amb Bagur i una segona a Feliu Casanovas, gairebé a tocar de Carretera de Sants. 

Pots llegir la notícia original a la pàgina Memòria de Sants: