Alerta antifeixista a Sants

Com és conegut per les aficionades a l’esport del futbol, dissabte dia 3 de desembre es disputa a Les Corts, el partit entre l’equip del barri, el Futbol Club Barcelona contra el Real Madrid, allò que en termes futbolístics se’n diu el partit del segle que es juga un mínim de dos cops l’any.

En motiu del partit, diverses grups d’animació del FC Barcelona s’han citat a les 11 del matí a la plaça Osca de Sants per fer una marxa fins a l’estadi. Una plaça que compta amb un dels seus locals com a seu de la penya barcelonista de Sants i Hostafrancs. El cartell que n’anucia la convocatòria però va a càrrec de diversos grups d’animació, i entre ells algun de marcat caire feixista i amb un passat i present ple d’agressions i amenaces per motius de classe, raça, gènere, alguns elements dels quals han estat detinguts i condemnats en diverses batudes policials vinculades a màfies, tràfic de drogues i extorsió, o formen part d’empreses de seguretat vinculades a desnonaments exprés sense ordre judicial.

 

holigan

És de suposar doncs que aquesta convocatòria d’us de via pública ha rebut el permís municipal, ha estat subjecte a un pla de mobilitat, han presentat els permisos habituals que es demana a qualsevol entitat de barri que vol fer ús de l’espai públic i estarà subjecte a les mateixes responsabilitats jurídiques, i punibles com la resta d’activitats amb les que l’ajuntament sol mirar amb tant de zel. Recordar que no és el primer cop que a carretera de Sants aquests grups s’enfronten a d’altres veïnes o aficions rivals.

Així que ja sabeu, si dissabte matí sortiu al carrer, compte amb aquests grupuscles i alerta i autodefensa antifeixista.

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat