Els borionts tanquen una temporada 2016 de pel·lícula

I la millor manera de visualitzar-ho és amb la pel·lícula resum de la temporada que han editat per a refrescar memòria i fer repàs a la temporada de la millor actuació de la història de la colla, essent la diada de la colla al barri i la posterior actuació a Vilafranca per Tot Sants amb el 5 de 9 amb folre alguns dels moments èpics de la temporada.

N’hi ha prou en repassar el calendari d’actuacions per beure que enguany no ha estat una excepció i de menys a més la colla ha anat consolidant construccions, i arribant al tram final de temporada amb actuacions com la de La Mercè i el concurs de Tarragona amb la setena posició, evidenciant que la de Sants és la millor colla de la ciutat i ferma aspirant al top 5 casteller, si qualsevol de les colles grans te alguna baixada de forma.

No obstant ens consta que la colla del barri, començarà la temporada amb dificultats per trobar relleu a posicions claus d’alguna construcció com el pilar de 8 i altres gama extra. El relleu al cap de colla,així com a altres llocs claus de la colla també posaran a prova la operserevrança dels borinots, que a ven segur sabran resoldre amb eficàcia.

Una de les peces claus de la temporada però ha estat recuperar l’antiga manera de lligar els folres i pinyes, una tècnica que han recuperat per tal d’evitar lesions com les que havien patit en temporades anteriors, fruit de caigudes que colpejaven els castellers de pinya i folre desprotegits. La manca de caigudes i per tant de lesions també han afavorits poder anar acumulant castells solvents i noves construccions  de l’assaig a plaça.

 

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat