Brindis de Nadal

Hem arribat fins a l’impàs de “Referèndum o Referèndum” i això ha estat en bona part gràcies al treball de molta gent, com tu mateix, que tossudament no ha deixat de treballar per la independència del nostre País.

A banda de les millores aconseguides en el  terreny polític, també hem avançat en valors. Ara som més participatius, més col·laboradors i desinteressats però, sobretot, amb el que hem avançat molt és a nivell de relació, de compromís i d’amistat. Aquesta dedicació ha valgut, i val la pena, sols pel fet de compartir idees i il·lusions amb persones que d’una altra manera potser ni haguéssim conegut.

Per tot plegat, volem que el proper dijous 22 de desembre (20h) vinguis al nostre local per fer un brindis per nosaltres i els nostres i per l’any 2017 que passarà a figurar als anals de la història.

Vine i comparteix aquesta estona agradable ja que no tot és fer feina; serà una bona manera de començar les festes de Nadal.

 

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: