L’home dels nassos del vermut a la festa de cap d’any

El darrer dia de l’any és despertarà amb els més petits de la casa buscant l’home dels nassos carrer amunt i avall, qui sap si el trobaran al Mercat, o collint verdures a l’horta alliberada, o fent el vermut davant el bloc ocupat de la Bordeta. Un vermut que es preveu amb sorpresa, i quan la PAH diu que hi haurà sorpresa, haurem d’estar atentes. Les que hi pugueu anar, la cita és a les 13:00 a la plaça Joan Corrades.

Potser l’home dels nassos anirà a dinar al Terra d’escudella, o farà uns tastets al Kop de mà, o en qualsevol bar on per fer truites trenquin els ous prèviament. Havent dinat, sortir al carrer i fer les darreres compres de llibres a la ciutat invisible, o te’l podràs trobar davant de Can Vies llegint La Directa esperant alguna companya de l’ateneu llibertari, potser a mitja tarda a l’espai obert recollint un cistell de la cooperativa de consum, o qui sap si us el trobareu enganxant cartells de la vaga de l’educació que la CGT ha convocat pel dia 18 de gener, o penjant pancartes de Stop Mare Mortum per les refugiades, o mòbil en mà piulant efemérides del SantsViu pel 2017. Si el busqueu cap al tard, potser serà en algun parc llumí en mà calant-li foc a la foto del rei amb la gent d’Arran la COS i Endavant. Per sopar… segurament serà al Casal Independentista on hi fan el darrer àpat de l’any (sense tonyina, amb opció vegetariana i sense gluten) on cadascú hi porta el seu menjar (i raïm!), mentre fa temps per que les campanades se l’emporti cap a Sant Medir a donar la benvinguda al nou any i entrar a Can Batlló, on les entrades exhaurides fan que un any més els col·lectius antirepressius facin caixa per fer front a les despeses de diferents casos judicials oberts. I si no heu trobat l’home dels nassos, tranquils el 31 de desembre de 2017, tornarà a sortir al carrer. Això si, tornarà a sortir sempre i quan la cultura popular d’aquest barri el mantingui viu any rera any.

 

Des de SantsViu, bon any nou a totes les que fan d’aquest racó dels Països Catalans, un barri popular, viu alegre i combatiu!

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat