Omplim els balcons de raons!

sants-montjuic-per-la-independencia-omplim-els-balcons-de-raonsAls balcons ja hi tenim estelades.

Ara ens cal mostrar les nostres raons pro Referèndum i la República Catalana.

Dos missatges:

1. Si teniu un balcó o terrassa que permet penjar-hi una lona (mida 170 x 75 cm) i des del carrer té prou visibilitat, diga’ns-ho. Envia’ns un correu a: sants-montjuic@assemblea.cat indicant l’adreça exacta i el número de telèfon per poder contactar.

2. Dimecres 1 de febrer, a les 20h, es farà una reunió organitzativa d’equips de treball per detectar punts d’interès on localitzar les lones i per a fer-ne el repartiment. Ens trobarem al local (Alcolea, 75).
Vine i ajuda’ns!

Estem en els darrers mesos i qualsevol acció esdevé de suma importància!

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: