A Sants Volem Acollir, i si cal, desobeïm

Aquest dissabte agents polítics i socials d’arreu del país han fer crida a la mobilització popular en el marc de la campanya per acollir les refugiades derivades dels conflictes violents que actualment colpegen Síria, però també Iraq, Afganistan, o simplement fugen de la pobresa més absoluta en d’altres punts del Món.

Des del barri, l’assemblea de Stop Mare Mortum fa crida a participar-hi i us convoca al carrer Fontanella a un quart de quatre, i el bloc desobedient, on hi participa l’esquerra independetista, us emplaça a fer pinya al Portal de l’Àngel amb Fontanella a les 16:00 hora d’inici de la mobilització. En motiu de la manifestació, el casal independentista ha anunciat que no obrirà en horari habitual i que ho faran tot just acabi la manifestació i no a les 18:00 com és habitual els dissabtes.

sants-viu-a-sants-volem-acollir-i-si-cal-desobem

sants-viu-a-sants-volem-acollir-i-si-cal-desobem

sants-viu-a-sants-volem-acollir-i-si-cal-desobem

Pots llegir la notícia original a http://www.santsviu.cat