Apareix ara el refugi 486?

Segueix la investigació arqueològica al subsol dels carrers de l’eix Sant Frederic / Casteràs / Càceres.
Segons es va informar ahir a la Taula de memòria històrica del Districte, un equip d’arqueòlegs, després d’obrir un mur que en taponava l’entrada, va poder accedir al túnel del refugi que hi ha sota la confluència dels carrers de Casteràs amb Sugranyes.
En paral·lel també s’han realitzat cates al refugi 578, que transcorre sota el carrer de Càceres, tal com es pot veure a l’encreuament d’aquest carrer amb la Riera d’Escuder.
Queda pendent saber que ha passat amb el túnel aparegut sota l’encreuament de Casteràs amb Feliu Casanovas, el que podria ser el refugi 943. Una aparició fugaç, ja que al vespre aquest tram ja era totalment cobert per les obres.
Mentre segueixen els estudis d’aquests refugis ens arriben noves fotos que fan sospitar sobre l’aparició d’un de nou. En aquest cas podria ser el número 486. Esperem que es pugui descobrir molt més sobre totes aquestes descobertes.
Foto: Joan Manuel Parisi

Foto: Joan Manuel Parisi

Entrada a la Carta Arqueològica de Barcelona

Pots llegir la notícia original a la pàgina Memòria de Sants: