Coneixes el nostre Instagram?

Instagram: assembleasmxi

Instagram

 

L’Assemblea Sants-Montjuïc estrena Instagram i amb això posa a disposició una nova eina per difondre les nostres activitats i actes que realitzem.

L’Instagram de SMXI inclourà un repertori de fotografies de totes les nostres activitats i trobades, l’objectiu és fer-vos arribar la nostra agenda d’activitats i també mostrar com han estat els nostres actes.

Què hi trobareu? fotografies de trobades, actes, xerrades, l’agenda de SMXI, etc.

Utilitzant els nostres hashtags #smxi2017 i  #ancsantsmontjuïc podreu trobar-nos, però també us animem a participar i pujar les vostres fotografies utilitzant aquests hasghtags quan vinguéssiu a una de les nostres activitats!

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: