Sants viu la revetlla al carrer

sants-viu-sants-viu-la-revetlla-al-carrerArriba l’estiu astronòmic dues setmanes més tard del que ho fa el climàtic, les temperatures s’han enfilat per sobre dels trenta graus des de fa dies i només l’inici de vacances escolars ens diu del cert, que l’estiu ha començat.

Com cada any, per Sant Joan, el barri surt al carrer a celebrar el solstici, ja sigui amb les veïnes del carrer ( com Papin, Santa Cecilia, o Rosend Arús) o com ja ens tenen acostumades les colles de cultura popular del barri i el Casal independentista Jaume Compte en la revetlla més gran del barri, on taules i cadires servides per l’organització esperaran carmanyoles plenes de tiberi per compartir un sopar de “pa i porta” que servirà de prèvia d’una festa on hi serà present la música el foc i la pólvora, de la mà de les PD’s “Se lia pardilla”, i Marikarmen free” l’única foguera autoritzada per districte al barri i els petards de la colla de diables de Sants. Durant tota la nit, al costat de l’Estació de Sants i a tocar del parc de l’espanya industrial, la barra funcionara a torns conjunts amb diables, castelleres, bastoneres i la gent del casal, que allargaran la festa fins ven entrada la matinada. Si no us voleu quedar sense cadira… afanyeu-vos, el cartell anuncia que a partir de les 19:00 podreu agafar lloc, i a quarts de nou del vespre s’espera l’arribada de la flama del Canigó amb la que habitualment, s’encén la foguera tot just desprès de sopar. Bona revetlla a tothom!

 

Pots llegir la notícia original a http://www.santsviu.cat