Acte de presentació de la campanya d’estiu

Sants-Montjuïc ha tingut la sort d’acollir l’acte de presentació del programa d’accions previstes per aquest estiu que es pronostica que serà molt “tòrrid”.

sants-montjuic-per-la-independencia-anc-samarreta-17-040-640x410-acte-de-presentaci-de-la-campanya-destiuResumint molt, el programa consisteix en portar a terme moltes accions a favor del SÍ per aconseguir d’omplir el territori de SÍ: domassos als balcons, passejades, coronant cims, marxes entre pobles, festes d’estiu, xerrades a la fresca… Cadascuna de les accions que es realitzi cal donar-li la màxima difusió mitjançant les xarxes socials i aconseguir tenir el ressò que es pretén que no és altra que fer visibles el nostre desig:  el pròxim 1 d’octubre guanyar el referèndum.

sants-montjuic-per-la-independencia-anc-samarreta-17-084-640x436-acte-de-presentaci-de-la-campanya-destiuLa segona part de la festa, va estar conduït per l’actor Toni Albà, i tingué un aire -com era d’esperar- informal i humorístic. Va simular ser el comandant d’un avió especial que el conduïa cap a la INDEPENDÈNCIA del país i anava aprofitant les rutines pròpies d’un vol comercial per repassar personatges i situacions relacionades amb la nostra actualitat política. Tot plegat per acabar presentant la nova armilla que s’utilitza en la seva nau i que serà utilitzada fins a l’1 d’octubre: la samarreta de la campanya.

sants-montjuic-per-la-independencia-anc-samarreta-17-107-640x417-acte-de-presentaci-de-la-campanya-destiuL’acte festiu va acabar amb un generós pica-pica i amb el president de l’ANC, Jordi Sánchez, fent un brindis a favor de tots els voluntaris que, amb la seva dedicació, han fet possible arribar al moment actual i amb un VISCA CATALUNYA!

sants-montjuic-per-la-independencia-anc-samarreta-17-139-640x425-acte-de-presentaci-de-la-campanya-destiuEn diversos moments de tot l’acte l’auditori va cridar, reiteradament, INDEPENDÈNCIA.

Accedeix a l’àlbum de fotos clicant aquí

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: