Diumenge 16 juliol MERCAT D’INTERCANVI DE SANTS

Convoquem mercat d‘intercanvi pel diumenge 16 de juliol de 10h a 14h a la plaça Josep Pons, antigament plaça Màlaga i oficialment plaça Bonet i Muixí.

Us recordem també que el mercat funciona de la següent manera:

NO RESERVEM TAULES. Aneu venint (a partir de les 10h) i anem muntant el mercat entre totes. Si tens una taula a casa que puguis dur, porta-la, sempre va bé. Si no, nosaltres te’n deixem una (i cadires també)! Cap problema.

>> Com s’hi participa?

És fàcil. El dia del mercat véns a les 10h, i entre totes muntarem les taules i anirem distribuint-nos segons anem arribant. Has de portar de casa aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?

NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta.

>> Es pot regalar?

Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la vida dels objectes.

 

Aprofitem per celebrar que la Xarxa d’Intercanvis de Sants continua i que el grup motor canvia. Neix un nou grup format per Sara, Claudia i Esther, amb moltes ganes de continuar amb el projecte! Si us engresqueu a participar del grup motor només us heu de posar en contacte amb nosaltres.

De la mà del nou grup, neix un nou espai als mercats, amb la intenció de regalar allò que ja no utilitzem o que simplement ens ve de gust regalar. Des d’aquest proper mercat del dia 16, estrenarem aquest nou espai per regalar objectes sense necessitat d’intercanvi. D’aquesta manera volem contribuir a allargar la vida dels objectes, però també a trencar amb el concepte consumista que sovint reproduïm als mercats d’intercanvi. Regalar és compartir i compartir és viure!

Salut i alegria!

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de la Xarxa d'Intercanvi: