Al setembre torna la Festa Major de La Bordeta

Del 7 al 10 de setembre Can Batlló s’afegirà a celebrar la Festa Major del barri de La Bordeta.

Els actes començaran dijous 7 amb el pregó i l’encesa de la traca d’inici, acompanyats dels Tabalers de Sants. Tot seguit hi haurà cinema a la fresca amb la presentació del vídeo del 6è aniversari de Can Batlló i una marató de la serie Cabanyal Z.

Divendres 8 les activitats començaran amb jocs infantils (18h) i seguiran amb una bona dosi de ball en línia, al ritme dels clàssics que sempre sonen en tota festa major. A les 21:30 hi haurà un sopar de carmanyola obert a tothom (hi haurà taules i cadires), i a partir de les 22:30 començarà la Festa Remullada, la única festa de Barcelona on la pluja està garantida per l’organització. Recordeu que podeu dur banyador, pistoles d’aigua i tot allò que us vingui de gust! La música anirà a càrrec de PD Hoveignegre, DJ Danini i DJ Dreadjocker. Aquest any, a més, hi haurà diverses sorpreses pirotècniques gracies als Diables de Sants.

La Festa seguirà dissabte 9. De bon matí hi haurà jocs infantils i d’aigua a l’espai infantil La Nau (al final del carrer 11 de juny). A les 12:30 es celebrarà un vermut musical amb el grup Sin Nombre (mestissatge de les Amèriques), i a les 14:30 hi haurà el dinar popular de Festa Major (també amb opció vegetariana, no cal reservar tiquet).

A les 18:30 de dissabte tornarà l’escalabirres, una competició d’escalada de caixes de cervesa que no us podeu perdre. A la mateixa hora, a les 18h, hi haurà una obra de teatre infantil a l’auditori, “L’Estrella de Brunos”. A la nit hi haurà diversos concerts amb Turbolentos (garage-rock), Sanción (rock) i La Golden Beat (disco-funk). La nit acabarà amb una sessió de música a càrrec de PD Fumanxú.

Diumenge 10 a les 11 del matí hi haurà una ruta històrica per l’interior del recinte de Can Batlló. A la tarda, a partir de les 17h obrirem una terrasseta a la fresca per acabar de gaudir de la festa major, fins que a les 19:30 farem petar la traca final i ens acomiadarem de la festa fins l’any que ve.

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Can Batlló: