Preparant l’1 d’octubre

Com serà la campanya pel SÍ?

Ha estat presentada la campanya unitària pel SÍ a la  independència en el referèndum de l’1 d’octubre pròxim.

20170803-1501753552725-604x270

Foto: Vilaweb

El marc escollit per a l’ocasió ha estat la plaça del Rei de Barcelona que, acompanyat de diversos representants dels partits independentistes i de representants de la societat civil, Jordi Sànchez ha explicat les principals característiques de la campanya.

La campanya començarà el 15 de setembre i consistirà en la realització de tres grans actes distribuïts entre aquesta data i la de realització del referèndum.

A més la campanya tindrà el suport informatiu (webdelsi.cat) obert a la ciutadania que, a banda de facilitar arguments a favor de la independència i d’informar dels actes que es duran a terme arreu del territori, disposa d’un espai per poder-se inscriure com a voluntari i fer aportacions econòmiques per a la campanya unitària pel SÍ a la independència que s’iniciarà immediatament després de la celebració de la Diada Nacional.

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: