#NoTincPor

Manifestació

El dissabte 26 d’agost a les 18h als Jardinets de Gràcia.

Tot i que a nivell particular la societat civil ja ho ha demostrat durant aquests darrers dies, el dissabte ho tornarem a expressar aquest lema al món sencer. I ho farem de manera pacífica i tranquila, però això amb veu ben alta.

Us proposem trobar-nos a les 17h a la plaça dels Països Catalans per marxar en grup.

Si assistiu amb banderes, es demana que portin, com es va fer en les grans mobilitzacions a París després dels atemptats, un llaç negre en senyal de dol. Si hi porteu cartells o pancartes (amb el logotip de l’Assemblea o anònims, tant se val), que els missatges siguin de sentit positiu, a favor de la pau i la llibertat i amb el lema “No Tinc Por”.

Us animem a participar-hi, i, si podeu, amb una samarreta de color blau seguint la crida que hem fet més d’un centenar de les entitats cíviques del país: #AnemDeBlau per la pau.

IMG-20170824-WA0009

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: