Marató per la democràcia

MaratoDemocracia2

Cartell en pdf

 

El cartell convoca davant del teu ajuntament però en el cas de Barcelona, per coincidència amb les festes de la Mercè, la concentració es farà a la plaça de la Universitat.

Per què fer la Marató per la Democràcia?
La resposta és força òbvia, estem a 8 dies de celebrar el Referèndum i sembla que per arribar-hi calgui superar cada dia un munt d’obstacles, com si fos una carrera. Es veritat que no ens ho posen gens fàcil amb la supressió de llibertats, amb la detenció de persones que senzillament estan complint el seu deure com a ciutadans d’aquest país, amb la confiscació de material, amb  tantes intoxicacions i mentides als mitjans de comunicació, amb l’amenaça física, amb… (els punts suspensius són perquè tu mateix completis la frase).

La Marató per la Democràcia és fa més que necessària que mai per donar una imatge festiva i trencar, un cop més, el discurs del govern de l’estat Espanyol que intenta donar una imatge d’alderulls al carrer per justificar la seva intervenció irresponsable i antidemocràtica. Si una cosa ha fet la ciutadania catalana és sortir al carrer massiva i pacíficament per reivindicar uns drets bàsics i, els darrers dies, per defensar la democràcia que en aquests moments està molt qüestionada.

Per aconseguir aquest ambient distés i festiu, la Marató per la Democràcia oferirà activitats i tallers pensats en compartir una estona del diumenge i trametent el lema: HOLA DEMOCRÀCIA

T’hi esperem!

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: