Capacitats diverses també diuen SÍ

20170925_184617_001-BAquest dilluns, la sectorial Capacitats Diverses de l’ANC i el col·lectiu Cecs per la independència han realitzat el seu acte principal de campanya del SÍ i ho ha fet a les Cotxeres de Sants. L’acte que estava emmarcat en la campanya “Nosaltres també diem Sí“, ha comptat amb la presència de Gabriel Rufián i David Bonveí

Perfectament organitzat perquè tots els assistents tinguessin l’oportunitat de veure, escoltar i conèixer el debatut, traducció al llenguatge de signes i descripció de l’entorn, molt emotiu amb la sala completament plena, persones fins i tot de peu, interessades a escoltar ciutadans amb capacitats diferents i als polítics Rufián i Bonveí, en una prova més de la transversalitat que representa el procés d’independència de Catalunya que arriba també a l’àmbit de les capacitats físiques i sensorials.

Brillants intervencions de diversos ciutadans que des de les seves circumstàncies han mostrat les seves inquietuds, necessitats i quin país desitgen. S’ha comentat la necessitat d’una nació que ajudi a millorar la qualitat de vida de tots, ressaltant que la llengua de signes constitueix la 4a més parlada a Catalunya, i això hauria de tenir reflex en la República Catalana.

També s’ha esmentat la poca col·laboració de l’estat espanyol en les ajudes a la dependència, que ha d’assumir la Generalitat i que s’hauria d’analitzar perquè tots poguéssim viure amb dignitat.

Bonveí, en la seva intervenció ha assegurat que totes les persones amb discapacitat, també podran votar el pròxim 1 d’octubre i ha garantit que amb les 4 lleis de desconnexió hi haurà seguretat jurídica a Catalunya.

IMG-20170925-WA0033Ha insistit que tots tenim dret a viure amb dignitat i a accedir a la feina, i amb la independència es busca la creació d’una Administració millor per a tots que ajudi a aconseguir-ho.

Rufián ha indicat que no hem de permetre que ens diguin que el que pretenem és impossible, una mostra d’això, són moltes de les persones presents en l’acte que cada dia fan possible l’impossible.

També ha incidit que hem de recuperar el país perdut fa 80 anys i aquest procés a més de per a nosaltres, també s’ha de fer per a la resta de nacions d’Espanya que han de veure que una urna no trenca res i menys un país.

Hem de canviar l’statu quo, ja que això és una lluita pels drets atès que si imprimir paperetes és un delicte, autodeterminar-se és el nostre deure.

En definitiva, èxit rotund de l’acte que ens demostra que l’interès perquè s’aconsegueixi la independència abasta sense distinció a tots els àmbits de la nostra societat.
 IMG-20170925-WA0032

 

 


 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: