Felicitats Sants 3 Ràdio!

20è aniversari de l’emissora

cartell20anyssants3radiocotxeres24novembre2017bEvidentment que quan parlem de “Sants 3 Ràdio” estem referint-nos a un referent important del districte per la repercussió que ha tingut amb l’emissió de reportatges i programes radiofònics vinculats en el dia a dia de l’activitat dels barris i, sobretot per donar a conèixer i ajudar a trobar solucions a les diferents problemàtiques que, un cop superades, han permès consolidar el barri tal com el veiem avui dia.

Sí, estem parlant de la emissora. Però aquesta no seria el que és si no comptes amb un  equip de professionals excel·lents que l’han fet possible amb la seva tenacitat superant les dificultats que segur han existit. Han estat prop de dos centenars de professionals que han fet realitat aquest projecte radiofònic que pretenia informar i contribuir en la normalització del català tot potenciant la identitat cultural i social dels nostres barris.
En aquest projecte hi han format part moltíssims professionals, més de 150, que amb seguretat cadascun d’ells hi ha aportat un estil i un porcí de saber fer que ha quedat reflectit en la bona programació que ens ofereix l’emissora.

L’equip de Sants-Montjuïc per la Independència no pot estar-se d’agrair el suport i l’acompanyament que ha anat rebent fent difusió dels nostres actes, oferint espais per presentar noves propostes, retransmeten els nostres esdeveniments, fent notícia dels debats i tertúlies organitzades… En definitiva, sempre hem pogut compte amb uns professionals que ens han fet costat a la nostra causa i això no podem deixar d’agrair-ho encara que sigui d’una manera reiterada.

Us desitgem moltes felicitats i que aquests 20 anys sols siguin els primers de tota una història que també és la nostra.