Campanya electoral

Comença el circ

 

IMG-20171205-WA0011

Vinyeta del Ferreres publicada al Periódico (5-12-2017)
//estaticos.elperiodico.com/resources/jpg/2/3/ferreres-05-12-2017-cast-1512427053132.jpg

 

Per què diem circ i no campanya?
Possiblement algú serà contrari a aquesta expressió però, en el nostre cercle de relació, de treball, i de dedicació, tenim el desig de millorar el nostre país procurant que esdevingui un Estat per poder decidir -nosaltres- allò que es consideri més necessari i adient a cada circumstància. Aquesta campanya electoral no té res de semblança al que per al món mundial és una CAMPANYA.
Exposarem unes raons prou objectives:

  • La més evident és que ni hi som tots. Tenim quatre companys de viatge que no poden participar lliurement en cap acte per estar empresonats.
  • Una altra raó prou òbvia és el fet que alguns candidats no poden tornar a casa si no volen córrer la mateixa sort que els nostres presos polítics ha tingut fins ara.
  • Durant els actes que es realitzin aquests pròxims dies hi ha moltes prohibicions: paraules censurades, colors prohibits, idees vetades.
  • El Govern espanyol ha generat unes condicions de desigualtat per tal que no tots els partits tinguin les mateixes condicions i ha  afavorit més els partits del bloc unionista.
  • S’està fent “joc brut”, calumniant per aconseguir un descrèdit sense cap argumentació que contingui proves objectives que l’avalin.

Segur que els partits del bloc sobiranista no ha actuat sempre correctament i en alguna vegada la seva actuació ha estat precipitada o, senzillament, no ha sabut trametre -amb pèls i senyals- els per quès que l’anaven condicionant a actuar d’aquella manera a cada moment. Possiblement això ha estat la causa del fet que la ciutadania, que estava a l’expectativa i pendent per donar el seu suport, s’hagi sofert un cert desencant i pessimisme.
Però ara no discutirem això que segurament compartirem plenament. Ara és el moment de fer front a aquestes eleccions i cal que nosaltres, des de la societat civil (no confondre el concepte que ha estat usurpat), treballem per intentar minimitzar tota argumentació falsejada, mitges veritats, mentides absolutes o les  fal·làcies que utilitzin els partits polítics en els seus actes de campanya, com també minimitzar els articles d’opinió que es publiquin en els mitjans de comunicació que tinguem accés. En definitiva, cal fer front a tots els abusos que es produeixin, perseguint tot allò que sigui sensible de ser denunciable. Com fer-ho?

Aquí va la proposta: envieu-nos un correu (sants-montjuic@assemblea.cat) amb la referència de què, qui i quan, junt amb una breu explicació, del que s’ha dit o publicat. Amb tot aquest material podem construir un bloc en constant actualització on quedarà demostrat perquè les eleccions no són democràtiques i imparcials. Tot al contrari, són injustes i sols busquen ridiculitzar el nostre procés d’independència que és legítim. Aquestes eleccions busquen consolidar un projecte fallit que consistia en la consolidació d’una unitat estatal en la qual a Catalunya sols se l’estima per la contribució econòmica que fa a les arques públiques.

Amb tot, hi ha un altre tema que avui no tractarem a fons però que creiem que en certa mesura és una de les raons per les quals estem en la situació estem. Aquest circ els serveix per desviar l’atenció pública d’una problemàtica força important i que afecta a tot l’Estat espanyol. Aquesta problemàtica no és altra que l’alt nivell de corrupció que hi ha en el partit que governa i que ens està condicionant el nostre procés. Mentre es parla de Catalunya fent tot el mal possible, ells es salven d’anar a la presó i continuen mantenint uns privilegis discriminatoris, injustificables i insolidaris. Vaja! que necessiten mantenir-se en la poltrona  per sobreviure.

Treballem per desemmascarar aquest circ i aconseguir que la República catalana sigui una realitat ben aviat.

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: