Com hem de fer campanya?

IMG-20171204-WA0027-B·

L’ANC i, per descomptat SMxI, no som una organització política i per tant, no podem demanar el vot cap a ningú. Això és així i hem de respectar-ho. Ara bé, tenint-ho clar tampoc cal que amaguem les nostres simpaties que vénen definides pel nostre objectiu: aconseguir la independència de Catalunya en forma de república.

Llavors, què podem fer? Hem d’estar passius veient com els partits unionistes ens les foten? Cal acceptar-ho?

Evidentment que no. Tenim a les nostres mans un munt de possibilitats que ajudin a l’assoliment del  nostre objectiu. Us en proposem algunes:

  • Fer difusió de la nova web RxR: //www.raonsxrepublica.cat/. Raons per la República és un portal que et pot ajudar a diluir qualsevol dubte que se’t plantegi de cara el 21-D.
  • Birres per la República (//twitter.com/raonsrepublica?lang=ca) és un twitter que tal com diuen: T’estrelles contra una paret parlant de política amb algú que no creu en la República? Som la teva eina de suport! Centenars de voluntaris t’ajudaran en directe.
  • Participar en accions de la nostra AT: d’encartellar, la campanya de groc, debats, fent difusió dels nostres articles i twitters, suggerint propostes, fent parades informatives, etc. Estem oberts a tot el que pensem que ens ha de servir per guanyar el 21-D. Contacta amb nosaltres a través d’alguna de les possibilitats.
  • Hem de parlar positivament del perquè cal votar independència el pròxim 21 de desembre. En els nostres cercles de relació creiem que ho tenim guanyat perquè si érem tants, ara que tenint presos i exiliats, ho tenim guanyat. Doncs a veure, sabem i ho veiem l’Estat espanyol està jugant brut, prohibint i falsejant obvietats, i podem pensar que encara no hem vist tot. Per això, no ens podem refiar fins al darrer moment. Cal que estiguem alerta i difonguem qualsevol abús que observem.
  • Aconseguir l’efecte taca d’oli. Aquesta expressió tan catalana ve a dir que el treball de formigueta, de boca a boca, és necessari per fidelitzar empaties. Tots i totes tenim persones al nostre voltant que estan indecisos i els entenem perfectament. Cal que dediquem una estona a escoltar-los primer, per entrar en debat seguidament. Sembla que les enquestes deixen un percentatge d’indecisos important que poden decantar la balança a favor o en contra. Tingueu-ho clar.

Com podeu veure no estem donant el vot a cap partit polític. Sols estem posant en valor que el 21 de desembre hi ha molt en joc. El nostre objectiu no es conforma en aconseguir ser República sinó que va més enllà: defensar les llibertats i els drets de les persones; vetllar per mantenir i millorar el benestar social; potenciar la nostra cultura i llengua; activar l’economia i generar llocs de treball; i qualsevol altre aspecte que considerem perquè, en el fons, volem exercir el nostre dret a decidir.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: