Parla en públic sense por

Vols perdre la por a parlar en públic, a realitzar presentacions davant d’altres, a reivindicar drets o a expressar sentiments?

Cadascú té un estil propi d’expressió oral i empra tècniques de les que a vegades no n’és plenament conscient. A través d’exercicis pràctics, de la improvisació i de la preparació de presentacions a casa, aquest taller pretén posar de manifest els punts forts de cada participant així com aquells que es poden millorar. Una oportunitat de perfeccionar i consolidar l’expressió oral per tal que tothom trobi la seva veu i gaudeixi parlant en públic.

Durant 6 sessions  aprendrem a relaxar-nos i perdre la por; a enfocar i dirigir els nervis; a controlar la respiració i millorar la vocalització; a generar i estructurar un discurs coherent; a treballar els èmfasis i els silencis i a reforçar la comunicació no verbal. Alhora, es proporcionaran eines teòriques per aplicar-les a les presentacions personals i es treballarà la improvisació per afrontar presentacions orals imprevistes.
 
Taller a càrrec de / Docent / Professora Io Valls, experta en expressió oral. (//parlapertu.cat/). Especificar Associació Trama Serveis Culturals ??

Horari

Dilluns de 18.00h a 20.00h (6 sessions / 2h)
Data d’inici: 20 febrer, 2018 Afegir la data de finalització del taller

Inscripcions i Preu

Preu del taller: 68,4€ (places limitades)
Inscriu-te a xxxxxxxxx – des del dia de les inscripcions fins el dia de tancament de les incripcions

Per tal d’assitir-hi cal inscriure’s enviant un correu a info@lleialtat.cat, mencionant a l’assumpte “Inscripció + el nom del taller”Tots aquells tallers que no arribin a una participació mínima no es realitzaran. En cas de suspendre el taller es notificarà a les persones inscrites.

Pots consultar la notícia original aquí: