XXXI calçotada popular de Sants

 

Pocs esdeveniments al llarg de l’any son tant concorreguts i exitosos com la calçotada popular del Casal Independentista de Sants. Enguany i si el temps no ho espatlla, la gent del casal ens assegura omplir el parc de l’Espanya Industrial. Els números parlen per si sols, ahir nit, ja s’havies esgotat els més de 600 tiquets que han posat a la venda per a l’edició d’enguany.

El format serà l’habitual dels darrers anys, taules llargues per a tothom, ració de calçots, botifarra o hamburguesa vegana, patata al caliu, salsa, pa amb tomàquet, got de vi i fruita de postres… que començaran a sortir del foc a partir de les 13:00. Abans qui ho vulgui, pot anar a fer els vermuts i gaudir de la cultura popular.

Amb el dinar al pap, serà el moment dels Calipsodians, grup vingut de Cadis, per al gaudi del públic que en vulgui ballar les seves cançons.

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat