En record al Sergi

Sergi Muñoz 1En Sergi Muñoz ens va deixar ahir, massa aviat, 23 anys, el nostre condol més sincer per a tota la família i els companys de l’ANC de L’Hospitalet i l’ANJI.

Voluntari incansable, a totes les mobilitzacions possibles, Diades, Paradetes conjuntes amb nosaltres a Bellvitge, ànima de les Multiparades a tot el Barcelonès, sempre buscant gent jove per convèncer, i preguntant-se perquè no n’hi havien més com ell a l’ANC, portant canyes llargues amb les estelades a les concentracions del Passeig Lluís Companys i arreu de Catalunya, carregant amb l’equip de so allà on feia falta, fins i tot per omplir Brussel·les, col·laborador al recompte paral·lel del 21D, mai amb un NO a qualsevol projecte que se li proposava, i sempre, sempre amb el seu millor somriure.
Seguirem la lluita per tu Sergi.

ET TROBAREM MOLT A FALTAR!!

Recull de fotos del company Joan Canals
(ANC – Dreta de l’Eixample)

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: