Can Batlló davant la deriva autoritària de l’Estat Espanyol

Les persones, entitats i projectes que conformem Can Batlló, entitat veïnal autogestionada dels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta de la ciutat de Barcelona davant la deriva autoritària que està prenent l’Estat Espanyol contra polítics catalans, cantants, artistes, bloguers o titellaires volem posicionar-nos d’una manera clara en contra d’aquestes agressions.

Agressions d’un govern conformat pels fills dels feixistes de la dictadura, i per un estat cooptat per uns centenars o milers de famílies que, com a nissagues hereditàries, fan servir el país pels seus negocis familiars.

Ara, a Catalunya hem arribat a una situació límit que ens obliga a cridar la gent a mobilitzar-se en contra de l’estat i lluitar per construir una nova república social que permeti encabir els nostres desitjos de llibertat i fraternitat.

És l’hora de posar juntes les mans per trencar aquest sistema opressiu d’una vegada.

Ara és l’hora, veïns/es!

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Can Batlló: