Niggu-Jocs. Nit de jocs de taula, rol i estratègia

Dissabte 28 d’abril, 18h a 6h. Activitat gratuïta i oberta a tothom

Ja tenim aquí la primera Niggu-jocs de l’any! El proper dissabte 28 d’abril, de 18.00h de la tarda a les 6.00h de la matinada, la gent de l’Associació Lúdica Sants-Niggurath ha muntat una nit de jocs que envairà tots els espais de la Lleialtat Santsenca, des de la planta baixa fins la coberta.

Tindrem una fantàstica ludoteca amb més d’una cinquantena de jocs de taula on podràs jugar a aquell joc que fa temps que vols provar, portar el teu propi joc i jugar amb els col·legues i, durant tota la nit, s’organitzaran diverses partides de rol, com per exemple Séptimo Mar o El resurgir del dragón, entre d’altres.

Per primera vegada, a les 18.30h, muntarem una partida de rol especial per a nens: El Buscaduendes. Així que si tens entre 8 i 12 anys o tens fills, nebots o cosins d’aquesta edat que vulguin començar a jugar a rol et recomanem que no t’ho perdis.

I si estàs interessat en el món d’X-Wing, es faran diverses demostracions i et podem ensenyar a jugar-hi.

Ah! hi haurà un petit bar per si vols sopar sense interrompre la partida, o fer-te passar la set.

🗓 Dissabte 28 d’abril
🕕 18.00h-6.00h
📍 La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31 Sants. Barcelona
🛒 Indicat per a gent de 5 a 99 anys! No cal inscripció prèvia.

Pots consultar la notícia original aquí: