1r de maig per una “República dels drets socials”

alcemnos

TORNEM A FER-NOS NOSTRES ELS CARRERS

La Plataforma Alcem-nos (l’Assemblea hi participa) ens convoquen per aquest dimarts 1 de maig, a les 17.30 h, per deixar clar que sense República catalana no hi ha drets socials ni avenç social possible, com ho demostren les continuades sentències i prohibicions de tribunals espanyols a lleis aprovades pel Parlament de Catalunya, com la Llei d’emergència social i pobresa energètica, les lleis contra els desnonaments, la d’igualtat entre homes i dones, la d’impostos als habitatges buits, i un llarg etcètera.

El recorregut de la manifestació anirà de la plaça Urquinaona, baixarà per la Via Laietana i acabarà a la plaça Sant Jaume on es realitzaran els parlaments.

La Plataforma Alcem-nos agrupa diferents associacions sociolaborals entre les quals figuren: “Universitats per la República” que ha estat el nucli impulsor,  la Intersindical-CSC, l’ANC, les Assemblees en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), la FNEC, les Joventuts d’ERC, la Forja, Dones per la República i Agents Rurals per la República, entre altres entitats.

NO HI POTS FALTAR!

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: