Cap de setmana de titelles per adults: ‘Gri-Gri’ de Marionetes Nòmades

Divendres 4 de maig, 20h. Entrada 5€

Una història d’alliberació que podria ser la de qualsevol dona

‘Gri-Gri’ és la nova creació de la companyia de teatre de titelles Marionetes Nòmades. Un espectacle de gran format amb titelles de mida humana per a públic jove i adult i sense text, que combina música i audiovisual. L’obra està inspirada en l’experiència que va viure la Cia Marionetes Nòmades l’any 2015 a Burkina Faso i narra un dia qualsevol en la vida de dues dones de diferents generacions casades i sotmeses pel mateix home. Per protegir-se, la més jove troba en la màgia de Gri-Gri una força inesperada.

Quan el futur és obscur, la màgia pot ser l’únic camí

La companyia ha volgut portar a escena una història amb un marcat component de gènere. Una història que forma part de la nostra realitat però que viscuda a l’Àfrica de l’oest on l’abisme entre rols és més evident, ens fa viure el conflicte d’una forma més crua però potser mes clara. Gri-Gri és una història real i d’alliberació que podria ser la de qualsevol dona.

‘Gri-Gri’ va ser estrenada l’abril de 2018 a l’Ateneu Popular de Nou Barris dins del marc del Ròmbic, festival de teatre de titelles per a adults de Barcelona. Ara arriba a la Lleialtat on es podrà veure per segona vegada.

‘Gri-Gri’ és la nova creació de la companyia

 

 

Pots consultar la notícia original aquí: