Fem nostre Juan de Sada

El diumenge 29 d’abril vam entrar al solar de Juan de Sada per deixar ben clar que volem la plaça, que el barri és per a la gent i no per a especular amb ell. Així es va pintar la paret de verd i es va començar un mural que adecenti el lloc i exposi el que volem. També es van plantar flors, que és pot ampliar amb un hortet, per fer palès que volem i necessitem una zona verda on trobar-nos, on els nostres petits puguin jugar i que ompli de sol el barri.

Durant tot el dia van passar molts veïns i veïnes que es van informar, que van donar plantes, que van col·laborar amb la neteja del solar. I aquesta setmana la gent de l’horta alliberada de Tinent Flomesta amb Càceres ens ha deixat més plantes com a solidaritat amb les nostres reivindicacions.

Pots consultar la notícia original aquí: