Guateque d‘aniversari. 90 anys de Lleialtat

Dissabte 12 de maig, 18.00h-21.30h. Obert a tothom

Aquest maig, fa 90 anys que les sòcies de la Lleialtat van aixecar l’edifici que avui habitem i tenim moltíssimes ganes de celebrar-ho amb una gran festa-guateque d’aniversari amb tota la gent maca del barri de Sants!!

Descendents de l’antiga cooperativa obrera, gent que vau flirtejar per primera vegada al ritme dels boleros de Machín al Bahia, joves i no tant joves que vau ocupar l’espai quan havia caigut en l’abandó, generacions que heu lluitat per tornar a obrir aquest edifici ple d’històries, veïns i veïnes que encara no heu travessat la porta que ens separa del carrer: veniu al ‘Guateque d’aniversari’ per reviure l’esperit de la Lleialtat i ser partíceps de la història futura.

Dissabte 12 de maig
18.00h ~ Brindis d’aniversari

18.15h ~ Projecció del documental ‘Donants de memòria. Recupem la història de la Lleialtat’
19.00h ~ Da Costa: la Veu de Machín. Un concert-homenatge al Bahía

📍 La Lleialtat Santsenca, #Olzinelles31 Sants
🛒 Obert a tothom. Aforament limitat

 

Pots consultar la notícia original aquí: