Teatre físic: Companyia El Cruce presenta ‘Punto y Coma’

Divendres 18 i dissabte 19 de maig. Entrada gratuïta

‘Punto y Coma’ és una proposa escènica de circ-teatre de la Companyia El Cruce inspirada en l’expressionisme i el teatre de l’absurd. La peça indaga sobre els conceptes de ‘cultura’ i ‘coneixement’ explorant les possibilitats poètiques i expressives del circ contemporani i del teatre físic i gestual.

A ‘Punto y Coma’, els objectes prenen vida, els moviments parlen i les paraules volen, coexistint en un fragment oblidat entre el temps i l’espai, en un lloc únic habitat per llibres, objectes reinventats i éssers estranys; un lloc màgic, fantàstic i sorprenent, inquietantment proper.

lleialtat-santsenca-128467-teatre-fsic-companyia-el-cruce-presenta-punto-y-coma Divendres 18 i dissabte 19 de maig
lleialtat-santsenca-128341-teatre-fsic-companyia-el-cruce-presenta-punto-y-coma 20h
lleialtat-santsenca-128205-teatre-fsic-companyia-el-cruce-presenta-punto-y-coma La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Sants Barcelona
lleialtat-santsenca-128722-teatre-fsic-companyia-el-cruce-presenta-punto-y-coma Entrada gratuïta. Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat. Aforament limitat.
lleialtat-santsenca-9889-teatre-fsic-companyia-el-cruce-presenta-punto-y-coma Espectacle per a tots els públics

L‘activitat forma part del Cicle mensual de Teatre Físic a la Lleialtat.

__
El Cruce és una companyia de circ contemporani i teatre físic formada per Nicoletta Battaglia i Rubén Río l’any 2009 que explora les fronteres de l‘expressió física i gestual a través d‘una visió personal que fusiona el circ contemporani amb el teatre físic i la música en directe.

lleialtat-santsenca-128247-teatre-fsic-companyia-el-cruce-presenta-punto-y-coma Fotografia de portada: Luis Montero

Pots consultar la notícia original aquí: