Alerta ultra a Sants

En molts pocs dies de diferència, el barri de Sants serà escenari de dos actes d’organitzacions d’extrema dreta. D’una banda, el diumenge 3 de juny VOX organitza un acte a l’Hotel Barceló Sants. VOX és un partit polític d’extrema dreta que col•labora amb el feixisme europeu, i que té reconeguts membres feixistes a les seves files. Vox és part acusadora en nombroses causes contra l’independentisme, i el govern legítim.

I d’altra banda, el dilluns 4 de juny, la plataforma espanyolista Societat Civil Catalana, organitza un acte a les Cotxeres de Sants. Recordar que SCC és l’entitat impulsada per elements ultres i que te un finançament més de dubtós i opac, que sempre ha fet pensar amb els fons reservats i les grans corporacions espanyolistes com a màxims avaladors de les seves activitats. Cal recordar que en nombroses activitats organitzades per SCC, s’han produït agressions racistes, espanyolistes o entre els propis manifestants.

Cal doncs encendre les alarmes i l’#AlertaUltra de cara a diumenge i dilluns al barri.

Més enllà de les etiquetes de xarxes socials, al barri ja s’estan organitzant mostres de rebuig als actes feixistes.

Concentració sota el lema, Cap espai per a l’extrema dreta, el dia 3 de juny, a les 11 del matí a la plaça dels Països Catalans

 

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat