Campanya d’estiu

Un dia d’aquests rebrem més informació sobre la campanya d’estiu que ens suggerirà el Secretariat Nacional que, pel que sembla, tot apunta que pivotarà sobre dos grans blocs:

  • la internacionalització del procés i
  • l’alliberament dels presos polítics

sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiuTan bon punt com tinguem el detall de la campanya us en farem cinc cèntims a fi que pugueu organitzar les vostres agendes i poder participar en els diferents actes que es programin. Però, mentrestant, els veïns s’han organitzat i han dinamitzat diferents accions que, junt amb la nostra campanya “Enllaca’t” estan en sintonia amb la campanya d’estiu que es durà a terme. Per tant, i encara que ha estat a nivell de districte, i tenint l’estiu al damunt, la campanya iniciada.

Quines accions s’han dut a terme darrerament?

S’ha realitzat diverses accions que es poden catalogar com a Flash Mob (mobilització espontània) amb la finalitat de fer visible -davant el visitant estranger- que l’estat espanyol empresona per idees polítiques. També serveix per difondre l’ideari independentista que aspirem consolidar en forma de República com així ho expressava la pregunta del Referèndum.

sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiusants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiusants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiusants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu   sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu  sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiusants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiusants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu  sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiusants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu sants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiusants-montjuic-per-la-independencia-campanya-destiu

Aquestes accions es duen a terme en llocs emblemàtics com al voltant de la Renfe (Sants-Estació) per exemple, o en zones més turístiques com pot ser la Font Màgica (parc de Montjuïc). Tenen una curta durada (10 o 15 minuts) i són els mateixos voluntaris que, a través de les xarxes socials, es convoquen per fer una filera davant del públic i desplegant unes lones amb fotografies dels presos i exiliats polítics. Altres voluntaris es dediquen a documentar gràficament les accions i a penjar a les xarxes vídeos i fotografies.

Aquestes i altres accions que es proposin configuraran el gruix de la Campanya d’Estiu que sols ens requereix un mínim compromís: participar-hi. Informa’t i ajuda’ns a assolir aquests dos objectius:

La internacionalització del procés i l’alliberament dels presos polítics

T’hi esperem!

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: