Campanya d’estiu: preparant l’11S

Fem la República Catalana

En roda de premsa (6 de juliol) s’ha avançat algunes de les característiques de la celebració de la Diada Nacional d’enguany. El seu lema serà Fem la República Catalana doncs només quan siguem independents, podrem alliberar tots els presos polítics i acabar d’una vegada amb la repressió política que estem sotmesos.

La manifestació serà per tota l’avinguda de la Diagonal des del Palau Reial fins a la plaça de les Glòries. Són 6 quilòmetres que aniran plens de clams a favor de la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats combinats amb el lema de la Diada. Els aspectes organitzatius seran anunciats d’aquí deu o quinze dies.

També s’ha presentat el model de samarreta per aquesta edició: serà de color corall fluorescent en referència al color que tenien les brides de les urnes del Referèndum de l’1 d’octubre. També portarà la silueta del Pedraforca amb un itinerari que representa les diferents etapes realitzades i les que falten per arribar al cim o sigui, esdevenir República catalana. El conjunt d’aquestes etapes simbolitzen “l’esforç col·lectiu i la solidaritat que calen per superar els obstacles”.
Hi haurà diferents models i talles i seran fabricades a Catalunya.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: